Boutgebraad van hinde
- Wild
De achterbout is het beste deel van de hinde. Heerlijk mals met een lekker uitgesproken smaak.
Beschikbaar in september
(€ 27,50 /kilo)
Stoofvlees van everzwijn Gewicht-1kg
x1
- € 16,60
Stoofvlees van hinde Gewicht-1kg
x1
- € 17,60
Boutgebraad van everzwijn Gewicht-1kg
x1
- € 25,00
Boutgebraad van hinde Gewicht-1kg
x1
- € 27,50
Stoofvlees van hertenkalf Gewicht-1kg
x1
- € 18,70
Boutgebraad van hertenkalf Gewicht-1kg
x1
- € 29,00
Everzwijnpaté met appel Gewicht-200g
x1
- € 6,00
Stoofvlees van everzwijn Gewicht-1kg
x1
- € 16,60
Stoofvlees van ree Gewicht-1kg
x1
- € 19,90
Stoofvlees van hinde Gewicht-1kg
x1
- € 17,60
Boutgebraad van ree Gewicht-1kg
x1
- € 35,00
Boutgebraad van everzwijn Gewicht-1kg
x1
- € 25,00
Boutgebraad van hinde Gewicht-1kg
x1
- € 27,50
Everzwijnpaté met appel Gewicht-200g
x1
- € 6,00
De achterbout is het beste deel van de hinde. Heerlijk mals met een lekker uitgesproken smaak.
Volledige productbeschrijving
De achterbout is het beste deel van de hinde. Heerlijk mals met een lekker uitgesproken smaak.
- Smaak
- Bevestigd
- Prijs per kilo
- 27,50€
- Vleessoort
- Wild
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Veelgestelde vragen
Net als alle andere soorten rood vlees wordt reevlees licht doorbakken (rosé) geserveerd. Je kunt je hindegebraad van 500 g 25 minuten in de oven bakken op 160 °C. Of bak het eerst voor in de pan en steek het vervolgens 10 minuten in de oven op 240 °C en laat het nadien 1,5 uur op 80 °C traag garen.
Uw winkelwagen
Nog een klein extraatje toevoegen?
- Gratis levering vanaf €125 aankoop
- Levering binnen 72u in België (uitgezonderd weekends en feestdagen)
- Vacuumverpakking